Assortiment

De Bie Groentenverwerking is dé groente- en fruitspecialist voor professionals. Door het feit dat we groot inkopen, vaak direct al bij de bron, houden we uw inkoopkosten laag. Start vandaag nog met bestellen.

Onbewerkte groenten en fruit
We geloven dat het succes van uw bedrijf valt of staat met de kwaliteit van de ingrediënten. Daarom zijn onze producten altijd supervers en van de hoogste kwaliteit. Bovendien bieden we een gigantisch groot assortiment aan aardappelen, groenten, fruit, paddenstoelen en kruiden. Bij voorkeur van Nederlandse bodem of direct van (buitenlandse) telers.

Gesneden groenten
De groente- en fruitverwerking is een belangrijke bedrijfskernactiviteit. Vanaf de teler gaan de verse groenten zo snel mogelijk naar De Bie om in onze moderne productieomgeving verwerkt te worden. Deze snelle verwerking samen met de modernste verpakkingstechnieken zorgen ervoor dat de groenten hun vitaminen behouden en dat de gebruiksduur soms langer is als bij het onbewerkte product.

Rauwkosten
Wij hebben een breed assortiment heerlijke rauwkosten ontwikkeld. Voor deze kwetsbare productgroep worden de allerbeste groenten geselecteerd en gemengd. Voor elke afnemer bieden we een uitgebreide keuze waarbij we tevens de mogelijkheid bestaat tot het maken van mixen op uw eigen receptuur.
Wij kiezen ervoor om onze rauwkosten in basis niet te voorzien van een saus of dressing, op deze manier kunt u elke rauwkost een eigen twist geven en zo optimaal te combineren met uw eigen gerechten!

Groente mixen
Door de veranderde eetgewoonten van de laatste jaren is het aanbod bami, nasi en roerbakmixen enorm uitgebreid. Wij bieden u mixen aan die afgeleid zijn van gerechten uit diverse landen. Voor zowel macaronigroenten met een fijne snit als diverse wokgroenten met een grove snit kunt u bij ons terecht.

Panklare aardappelen
Door ons rechtstreekse partnership met producenten zoals SchaapHolland leveren wij u een zeer breed assortiment voorbewerkte aardappel(producten)  van merken als Cela Vita, Peka en Poldergoud.

Kant-en-klaar
Ambachtelijke vers gemaakte maaltijden en maaltijdcomponenten.  Voor een optimale smaak hebben wij gekozen voor een koel-vers product. Producten worden op ambachtelijke wijze bereid en vervolgens binnen korte tijd teruggekoeld.  Dit houdt in dat onze producten een gemiddelde houdbaarheid hebben van 8-10 dagen, afhankelijk van het product.

Gesneden fruit -en fruitsalades
Allerlei soorten fruit, zowel Hollandse als exotisch worden dagelijks ambachtelijk gesneden. Hierbij houden we rekening met de juiste rijpheid van de vruchten zodat u geen harde stukken zult aantreffen terwijl de houdbaarheid optimaal is.
Al deze producten zijn vanzelfsprekend leverbaar in allerlei verpakkingen variërend tussen 70gr (1persoons) en 3 liter emmers.
Naast onze brede assortiment bieden wij u uiteraard maatwerk aan. U kunt hier denken aan klant specifieke recepten of een afwijkende verpakking.