Biologisch

De biologische markt voor aardappelen, groenten en fruit (AGF) is de laatste jaren volop in beweging. De voorkeur van de afnemer en eindgebruiker wisselt heel sterk. Steeds meer wordt iedereen zich bewust van wat men eet. Daarnaast is het aanbod van biologische groenten en biologische fruit steeds groter. Steeds meer telers kiezen voor de biologische teeltwijze waardoor de diversiteit van producten toeneemt
Als sinds 2002 is De Bie Groentenverwerking actief in deze markt en tevens ook direct SKAL gecertificeerd. Jaarlijks worden wij vanzelfsprekend vanuit de SKAL organisatie gecontroleerd om u een optimaal product te leveren wat voldoet aan alle eisen.
Biologische producten zijn uitermate seizoen afhankelijk en de aanvoer is soms ruim en soms zeer beperkt. Door ons kennis en expertise kunnen wij u optimaal adviseren over de beschikbaarheid en prijsstelling.
Om naast biologisch zoveel mogelijk duurzaam in te kopen werken wij samen met regionale boeren en telers.

Van vuil tot panklaar
Het assortiment biologische producten is zeer uitgebreid. Van onverwerkte producten tot panklare producten, zelfs volledig biologische rauwkosten en groentenmixen. Graag adviseren wij u over alle mogelijkheden.