Zorg

Groenten vers vanaf het land, snel geleverd
De Bie staat garant voor een gecontroleerde en continue kwaliteit dankzij moderne snij- en verpakkingstechnieken in combinatie met de speciaal ontwikkelde methode van wassen in ijswater. Ook leveren we groenten vuil per stuk, per kilo of per kist. Onze specialiteit is de grote variatie in rauwkosten en salades en in groenten- en roerbakmixen. Wilt u een salade als persoonsverpakking geleverd hebben, wij bieden u diverse varianten aan.

Elke dag ultra vers
Wij leveren dagelijks vanuit ons centraal gelegen productiebedrijf in Nieuwegein. Door onze centrale ligging nabij alle importeurs op AGF gebied kunnen wij snel en efficiënt inspelen op elke gewenste vraag. Ook biedt onze centrale ligging de juiste uitvalsbasis om onze afnemers goed te kunnen bedienen. Op deze wijze komen producten snel en in top conditie bij onze klant. De logistiek van grond tot mond is bij De Bie dan ook in goede handen.
De Bie is gespecialiseerd is de levering van instellings-/ afdelingskeukens. Wij begrijpen als geen ander wanneer u producten wilt bestellen en wilt ontvangen en dat levering per kostenplaats van essentieel belang is. Onze leveringsgraad is dan ook 99,9%. Flexibiliteit en maatwerk is dan ook ons motto.

Efficiënt en foutloos
Doordat wij op bestelling produceren en er niet vanuit een voorraadpositie werken geschieden leveringen dus zonder  magazijnopslag en derhalve met minder handling. Dit resulteert in  minder kans op fouten. We realiseren dan ook een zeer hoge leverbetrouwbaarheid.

Fruit in de juiste rijpheid
Onze jarenlange ervaring en de persoonlijke klantcontacten stellen ons in staat om het fruit in de juiste rijpheid bij elke klant te leveren. In elk seizoen bieden we u het beste in hard en zacht fruit waarbij de meeste fruitsoorten naar keuze per stuk, per kilo, per kist of doos te bestellen zijn.

We kijken mee in uw keuken
Onze AGF specialisten spelen graag in op trends maar we luisteren vooral naar uw vragen. Voor speciale wensen en beheersing van het voedingsbudget en de minimalisatie van waste blijft regelmatig persoonlijk contact in onze ogen de beste basis om onze traditioneel goede service op dit allerhoogste niveau vast te houden.

Prijsbeleid
Als geen ander begrijpen wij dat actuele en seizoensgebonden prijzen van groot belang zijn voor het rendement van uw bedrijf. Om hierop optimaal te kunnen inspelen maken wij met u seizoen afspraken voor veel producten. Op deze manier denken wij met u mee in een optimale bedrijfsvoering.

Bestel direct!
Waarom zou u nog wachten? Bestel direct en laat u verrassen door ons brede assortiment en onze efficiënte implementatiekracht.