Horeca

Groenten vers vanaf het land

We leveren gesneden groenten in een gecontroleerde en continue kwaliteit dankzij onze moderne verwerkings- en verpakkingstechnieken maar kunnen de meeste producten ook vuil aan u leveren. Producten halen wij, indien mogelijk, bij lokale boeren en telers. Ons assortiment is breder dan u zich kunt bedenken. Graag verrassen wij u dan ook met onze producten.

Fruit ‘all over the world’
Exoten zoals Durian, Mangosteen, Cherimoya en Kaapse kruisbessen kunt u doorlopend bestellen. Daarnaast bieden we u in elk seizoen het beste in hard en zacht fruit van Hollandse bodem. Fruit kan naar keuze per stuk, per kilo, per kist of doos worden geleverd.

Vergeten Groenten
Wilt u zich onderscheiden maak dan eens gebruik van “vergeten Groenten”  zoals Aardpeer, Biefstuktomaat, Pastinaak, Kliswortel, Truffelaardappel of krootjes. Graag adviseren wij u omtrent de beschikbaarheid van deze producten.

We denken met u mee
Onze AGF specialisten spelen in op trends maar luisteren vooral naar uw vragen. Een van onze specialiteiten is daarom ook de grote variatie in rauwkosten en diversiteit in slamixen. Daarnaast denken wij graag met u mee over de samenstelling van uw menukaart. Voor advies of speciale wensen is één van onze AGF specialisten altijd beschikbaar.

Prijsbeleid & Levering
Als geen ander begrijpen wij dat actuele en seizoensgebonden prijzen van groot belang zijn voor het rendement van uw bedrijf. Om hierop optimaal te kunnen inspelen maken wij met u seizoen afspraken voor veel producten. Op deze manier denken wij met u mee in een optimale bedrijfsvoering.

De Bie is gespecialiseerd is de levering van horeca keukens. Wij begrijpen als geen ander wanneer u producten wilt bestellen en wilt ontvangen. Flexibiliteit en maatwerk is dan ook ons motto.

Bestel direct
Bent u geïnteresseerd in onze mooie producten en wilt u direct bestellen?
Neem dan contact met ons op!