Over ons

Inmiddels is de 3e generatie actief binnen De Bie Groentenverwerking. Als familiebedrijf weten wij al ruim 50 jaar wat onze afnemers belangrijk vinden en dat “Ouderwetse Service” nog steeds gewaardeerd wordt.

Sinds jaar en dag spelen wij in op actuele trends en maken wij dagelijks in onze professionele organisatie duizenden producten gereed voor onze afnemers. Onze eigen logistiek met vaste chauffeurs die bekend zijn met onze afnemers staan garant voor een optimale dienstverlening.

Beslisser aan de telefoon
Omdat wij belang hechten aan snelle en goede communicatie heeft u tijdens telefonisch contact met De Bie altijd een beslisser aan de telefoon. Op deze manier kunnen wij samen met u werken aan een optimale samenwerking.

Certificering
Omdat wij er belang aan hechten om niet alleen ons werk goed te doen maar dit ook onafhankelijk vast te stellen laten wij ons jaarlijks controleren en certificeren. Dit heeft ertoe geleid dat De Bie al jaren rondom gecertificeerd is. Naast onze SKAL certificering zijn wij daarom ook IFS FOOD gecertificeerd.

Visie
Onze visie is eenvoudig en duidelijk; het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk maken door betaalbare (h)eerlijke gezonde voeding als flexibel maatwerk te leveren.

Kernwaarden
Onze kernwaarden zijn: resultaat, duurzaam, passie, proactief en partnership. Aan de hand van deze kernwaarden werken we samen met onze klanten aan een duurzaam partnership door proactief en met passie voor de producten het beste resultaat voor alle partijen na te streven.

Maatschappelijk en Verantwoord Ondernemen
Maatschappelijk en Verantwoord Ondernemen staat naast Duurzaamheid hoog in het vaandel bij De Bie Groentenverwerking. Onze maatschappelijke verantwoording hebben wij weergegeven in onderstaande matrix.