Flexibel

Elke dag ultra vers
Wij leveren dagelijks vanuit ons centraal gelegen productiebedrijf in Nieuwegein. Door onze centrale ligging nabij alle importeurs op AGF gebied kunnen wij snel en efficiënt inspelen op elke gewenste vraag. Ook biedt onze centrale ligging de juiste uitvalsbasis om onze afnemers goed te kunnen bedienen. Op deze wijze komen producten snel en in top conditie bij onze klant. De logistiek van grond tot mond is bij De Bie dan ook in goede handen.

De Bie is gespecialiseerd in de levering van horeca en catering afnemers als ook instellings-/ afdelingskeukens. Wij begrijpen als geen ander wanneer u producten wilt bestellen/ontvangen en dat een juiste levering van essenstieel belang is. Onze leveringsgraad is dan ook 99,9%. Flexibiliteit en maatwerk zijn dan ook ons motto.
Efficiënt en foutloos
Doordat wij op bestelling produceren en niet vanuit een voorraadpositie werken geschieden leveringen dus zonder magazijnopslag en derhalve met minder handeling. Dit resulteert in minder kans op fouten. We realiseren dan ook een hoge leverbetrouwbaarheid.
Beslisser aan de telefoon
Omdat wij belang hechten aan snelle en goede communicatie heeft u tijdens telefonisch contact met De Bie altijd een beslisser aan de telefoon. Op deze manier kunnen wij samen met u werken aan een optimale samenwerking.